Jenjalan di Kuala Lumpur

… asal nak berjalan je mesti nak keluar dari KL. walhal KL tu pun tak abis lagi diredah.  bukan lagi sekali sekala, empat kali empat kala pun belum tentu ada kesempatan ke KL.

kesempatan bercuti bersama isteri dan anak kali ini, KL menjadi destinasi pilihan. dan best rupa-rupanya, satu family naik STAR dari Sogo, turun di Masjid Jamek naik PUTRA lalu jalan kaki ke KLCC Aquaria ..

kl-08.jpgkl-07.jpgkl-03.jpgkl-04.jpgkl-05.jpgkl-06.jpg

  1. Dalam KL ada macam2 … saya masih tidak jemu2 berjalan2 utk memancing ilham di lautan manusia KL yang pelbagai. Di sini lubuk! Lubuk hantu, lubuk ilmu, lubuk segala lubuk. Namakan apa sahaja, pasti wujud. : )

  2. erm..aku pun tk penah gi aquaria nih. masih x sempat walopon dh plan byk kali nak gi. tengok foto2 mmg menarik! will go one day karang.

  3. Cun gambaq! Ayaq nak gambaq stesen ketapi tu bleh?

  4. aku tak pernah gi tempat tue lagi..😦

    • kosong
    • 8 April 2007

    bestnya aquaria…tak penahpi pon

  5. sf … jangan jadi lubuk puaka udah le ..

    amok .. tu lerr kau asyik kat sabah. KL tu buat tempat turun naik teksi je. ceh marah le pulak aku ni .. kekeke

    ayaq .. buleh buleh murah je. tapi kengkawan kita kira cincai je lah. (gambaq tu stesen Masjid Jamek)

    aman .. one day bro, insya Allah : )

    kosong .. pi lah kalau ada masa, tak rugi : )

  6. erkkk…jalan2 di KL? stylo gak tuh…cuma aku tak larat jalan waktu jem je…heheheh

  7. kertas, jem di KL tu kan sebahagian dari tarikan kepada pelancong .. kekeke

  8. Salam.

    gambar yang menarik. pandai ambil🙂
    oh! dalam tren macam-macam ragam boleh jumpa.
    dan dalam KL macam-macam karenah boleh jumpa.
    menarik kalau diperhatikan🙂

    Salam.

  9. timakasey akirasuri. memang menarik memerhatikan ragam orang tapi orang juga memerhatikan ragam kita .. huhu

    • baiksss
    • 27 April 2007

    alamak,aquaria.bestnya.sy dah gi bulan 8 thn lepas,gi sorang sbb takde geng nak ikut.walaupun agak mahal,tapi sy puas hati.berbaloi sgt2 pegi.kebetulan masa tak mengizinkan sy lepak lama2 dlm aquaria tu.kalau tak,rasanya boleh leka tengok fauna2 laut 3-4 jam.sy dok situ 2 jam jer.rugi betul. cuti nanti nak pegi lagilah.hehe

    p/s – sy paling suka katak yg besar gilerrrr tu.terperanjat tengok mula2.agak2 katak tu larat lompat tak? ehehe

  10. ya katak besar tu .. haha. rasanya kalau dia lompat lagi gerun nak tengok

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: