Band Rock ‘Meditasi’ Nak Re-Union?

Wallahu alam saya pun tak tahu jadi ke tidak diorg nak re-union. masa jumpa Burn (Meditasi) di pan pac KLIA bulan mac lepas, katanya sedang masuk studio. tiga empat lagu dah siap. aku suruh dia naik ke pentas nyanyi taknak le pulak. sesapa yg suka kat lagu Demi Rindu atau Biar Pedih Kasih Memanjang mungkin ini berita gembira. semoga berjaya gua ucapkan kepada Meditasi.

  1. hahaha lawak la … hehe🙂

  2. perghhh..lama giler menyepi!

    • UncleJ
    • 28 April 2008

    ooo pensel patah rupanya….nah amik sharpener ni…gi update cepat! hehehe

    bro ni dulu join grup meditasi ke? baru hari ni saya tau…

  3. KNizam
    sekali sekala bro .. ehehe

    Hayad
    itulah, nasib baik masih jumpa jalan pulang. itupun mungkin akan berulang lagi 😦

    UncleJ
    eh saya bukan anggota rock band Meditasi tu. Cuma fan je. Kebetulan jumpa Burn (vokalis) masa ada function kat Pan pac tu hari lalu borak2 dgn dia, tu je. tima kasih bagi pinjam, tapi sharpener ni tumpul laaaa

  4. salam bro, aku pun lama jgk tak tulis blog… sibuk skit ler.. sepi takper bro, jgn tinggal terus dah ler..

  5. Pensel patah?? Pensel patah takpe lagi bro, buleh beli lain. Dan boleh terus menulis. Kalau patah lain, payah skit ler.

    Apapun, it’s good to have you back, walaupun utk coretan yang pendek (sebab pensel patah kan!).

  6. Unicorn
    bro, thanx. sayu pulak rasa di hatiku mendengar nasihat mu

    Abah
    betul tu, manakan sama patah pensel dengan patah hati ..

  7. larr pensil patah.. beli pensil baru jer bro.. senang.. he he

    meditasi ni kumpulan rock kapak dulu kan.. saya confuse dengan kumpulan medicine..

    • akirasuri
    • 1 Mei 2008

    Selamat hari pekerja bro!
    Sehat?
    Erk! reunion apa ni? Teknik?

    • chuanwei
    • 2 Mei 2008

    ========
    ========

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK SINI: http://www.leoxa.com/
    (Themenya Terlampau Cantik & Boleh Pula Letak Adsense)

    ========
    ========
    ramai yang telah berpindah daripada blog-blog lain ke blog Leoxa.com kerana theme yang sangat cantik

  8. Kasawari
    non rockers mmg konpius .. heheh

    Akira
    reunion band rock Meditasi (bukan saya)

    Chuanwei
    terima kasih

  9. mcm marah je bro bunyik tu …

  10. SF
    eh tak laaa. mana der …

  11. salam..welcome back bro…yea kekadang masa tidak mengizinkan untuk menulis…nape tak guna pen..pen abis ink ker? ahaks

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: