Salam Benua

Terima kasih bro Arsaili dan sis Kujie atas lawatan ke entri sebelum ini. Masa terhad tak sempat saya membalas ucapan yang dititipkan.

Buat masa ini saya sedang berada di Europe. Di London beberapa hari kemudian ke Lausanne dan Geneva di Swiss dan sekarang sedang bersiap-siap sebelum bergerak ke Paris dengan coach. Lepas tu balik ke London dengan train. Dari London balik ke Malaysia insya Allah minggu depan.

Apa lagi nak cerita ttg kat sini ya. Nanti lah …

  1. mcm best je keje en.jeff ni.leh jalan2.syioknyerr

  2. wahhhhh bestnyer jalan2 ke europe mcm tuh. mesti banyak nak blog lepas ni kan. hehe🙂

    • akirasuri
    • 20 Mei 2008

    Wah! Beshnya boleh jalan-jalan sambil kerja🙂

    Jaga diri baek-baek ek bro🙂

  3. Oit, lama x update blog wei. Kekeke.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: